Film- Dom andra….

Varning!! Filmen kan verka provocerande och innehåller en del ovårdat språk!

Dom andra…..

Jag har funderat över varför man blir så irriterad över andra trafikanters beteende i trafiken.

När andra gör något fel har jag märkt att man själv snabbt drar slutsatser om varför dom gör som dom gör.

När dom gör fel är är orsaken till felen oftast deras dåliga personliga egenskaper, som att dom är ointelligenta, elaka och enormt egoistiska. När dom gör fel så gör dom det för att jävlas med mig personligen!

Om jag däremot någon gång skulle göra något tokigt har det helt andra orsaker….. När jag gör fel är orsaken oftast att jag kanske varit lite okoncentrerad och det är ju inte så farligt!! Alla kan ju göra fel!

Så med andra ord…

Om jag hade blivit åtalad för något brott och gått upp i rätten så hade det nog varit bäst om jag samtidigt själv hade varit domare. Då hade jag säkert blivit frisläppt!!

Och ja, jag har varit trafiklärare i snart 20 år och borde veta bättre än att elda upp mig över andras fel! Jag har “kryddat” detta inlägget en aning och vill erkänna att jag inte brukar elda upp mig. Om jag mot förmodan irriterar mig går det inte ut över min körning och under körlektioner skulle jag aldrig låta eleven veta att jag blivit irriterad. Samtidigt är jag bara en helt vanlig människa, jag kan också surna till.

Visa kärlek i trafiken!!!! 🙂

Ps: Dela gärna filmen till någon i er omgivning. Ge ingen fingervisning om att “så här kör du” om du delar….

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *