Köpvillkor

Följande villkor gäller för Övningskörning.com/Trafikpedagogerna online ABs försäljning i Sverige över Internet till konsument.

Trafikpedagogerna online AB, org nr: 556825-0657

Köpvillkor

Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida. Betalning görs i samband med beställningen och med kontokort, Swish eller Klarna.

Betalning via Klarna kan endast göras vid köp av fysiska produkter(böcker).

När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig.

För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla.

Elektroniska produkter/teorimaterial online

Vid köp av elektroniska produkt eller teorimaterial online innefattar köpet inloggning på en enhet.

Det vill säga att om du exempelvis köpt tillgång till vårt online material -Komplett teori online, har du endast rätt att använda materialet på en enhet i taget, såsom mobiltelefon, Ipad, dator, eller dylikt. Dina resultat eller framsteg inom vår E-learning delas inte ut till någon utomstående part, förutom till Trafikpedagogerna i Lund AB som står för vår kundservice.

Detta avser följande produkter:

  • Vårt kompletta teorimaterial online med komplett teori och praktik.
  • Körkortsbok online! E-learning körkortsteori.
  • Nervositetshanteraren.
  • Felsökaren.

Våra elektroniska produkter får inte överlåtas till någon annan eller användas i näringsverksamhet. Vid misstanke om missbruk äger Trafikpedagogerna online AB rätten att stänga av användaren ifrån tjänsten. I sådant fall anses den elektroniska produkten/teorimaterialet som förverkad.

Tillgången till våra elektroniska produkter/teorimaterial online börjar så snart den initiala betalningen har bearbetats. Vid köp av vårt kompletta teorimaterial online(99:-) förnyas tillgången automatiskt på förnyelsedatumet såvida du inte säger upp avtalet. Trafikpedagogerna online AB har ingen skyldighet att återbetala tidigare erlagda avgifter som betalats i samband med automatisk förnyelse.

Vid köp av vårt kompletta teorimaterial online för 275:- debiteras du en engångsavgift(275:-) för 6 månaders medlemskap. Därefter dras inga pengar ifrån ditt kreditkort. När de 6 månaderna gått förnyas medlemskapet inte.

Du kan säga upp ett medlemskap när som helst genom att gå till Sidan för kontohantering eller genom att kontakta Kundsupport.

När du förlänger din tillgång till vårt teorimaterial betraktas detta som en ny period. Den nya perioden startar direkt när du köpt tillgång. Utgångsdatumen beräknas ifrån när den nya perioden startats

Med andra ord bör du förlänga din tillgång till teorimaterialet så nära utgångsdatumet av din tidigare tillgång som möjligt.

Teorilektioner live via Zoom

Du får inte filma eller på något vis spela in eller spara våra teorilektioner live.

Godkänd på teoriprovet garanti

Garantin avser endast vårt eget teorimaterial för 99:-/mån och inte böcker eller andra produkter vi erbjuder.

Förutsättningen för att garantin skall gälla är att du har läst och blivit godkänd på samtliga delar innan du genomför provet.

Detta innebär att du måste blivit godkänd på samtliga lektioner och slutprov 1, tom 12 innan du genomfört teoriprovet. Om du vill åberopa garantin måste du skicka ditt personnummer till oss. Därigenom godkänner du att vi får vi får göra en sökning i Trafikverkets databas för att kontrollera ditt provresultat. Vi behöver dessutom dina inloggningsuppgifter för att kontrollera att du blivit godkänd på ovan nämnda delar. Garantin avser endast vårt eget teorimaterial här på övningskörning.com som du köper tillgång för 99:-/mån. Garantin gäller inte om du endast köpt övningsprov.

Priser

Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen. Fraktkostnad ingår inte i priset. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser.

Vi förbehåller oss också rätten att ändra priser och sortiment utan särskilda notiser om detta.

Leverans och frakt

Du får dina varor inom 2-10 arbetsdagar efter det att vi fått din beställning. Vi svarar inte för dröjsmål som beror på hinder utanför vår kontroll (force majeure).

Vi levererar endast inom Sverige.

Paket som inte hämtas ut:

Hämtar du inte ut ditt paket alls, så skickas det tillbaka till oss. Vi tar då ut en avgift på 300kr för att täcka de kostnader vi har i samband med det outlösta paketet. Outlösta varor omfattas normalt inte av ångerrätten.

Ångerrätt/retur

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar fysiska varor online. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadda varor inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket eller, om du beställt en tjänst, ångra ditt köp inom 14 dagar från det att avtalet ingicks.

För att utnyttja din ångerrätt måste du alltid senast inom 14 dagar från det att du tog emot varan eller ingick avtalet om tjänsten meddela Övningskörning.com/Trafikpedagogerna online AB att du vill utnyttja din ångerrätt. Gör du inte detta har du inte längre rätt att ångra ditt köp. Observera att ångerrätten Inte gäller en tjänst om fullgörandet har påbörjats. Kostnaden för retur av beställd vara bekostas av dig.

Vid retur/ångerköp krävs kvitto eller ordernummer. Retur får inte ske mot postförskott. Vid transport från oss till dig står vi ansvaret för om varan skadas eller kommer bort under transporten. Vid transport från dig till oss står du risken för varan. Detta innebär att om varan kommer bort eller skadas under transporten till oss ansvarar du för detta. Din retur återbetalas med samma betalningsmetod som vid köp. Detta innebär att vi återbetalar köpesumman med avdrag för vår frakt och packkostnad (100:-) inom 30 dagar från det att vi mottagit din retur alternativt, om det gäller köp av tjänst, ditt meddelande om att avtalet frånträtts.

Avbeställning

Förutsatt att beställning av vara inte skickats iväg har du möjlighet att avbeställa hela eller viss del av beställning av varor genom att kontakta oss genom vårt kontaktformulär.

Behandling av personuppgifter

Vid beställning ger du samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter.

Dina personuppgifter samlas in av Trafikpedagogerna online AB, och det är Martin Nilsson (Trafikpedagogerna online AB) som är personuppgiftsansvarig. Vi delar dina personuppgifter med Trafikpedagogerna i Lund AB, 556727-7529. Den enda anledningen till att uppgifterna delas med Trafikpedagogerna i Lund AB är att de står för utskick av beställda produkter och kundservice.

Vi lämnar inte vidare några uppgifter till någon utomstående part och uppgifterna sparas på våra servrar.

Samtycket är giltigt tillsvidare. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke och få dina uppgifter borttagna från vår databas. Detta gör du genom att kontakta oss med hjälp av vårt kontaktformulär. Klicka här för att komma till kontaktformuläret.  Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud genom vårt kontaktformulär.

Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Vid beställning av elektroniska varor/tjänster skapas ett konto med dina uppgifter. Du får inloggningsuppgifter till ditt konto i samband med beställningen. Om du vill att vi skall radera ditt konto är du välkommen att höra av dig.

Svensk rätt ska tillämpas på samtliga köp enligt dessa avtalsvillkor. Skulle det uppstå en tvist mellan parterna som inte kan lösas på plats, kan tvisten prövas i domstol (tingsrätt) alternativt kan kunden få en skriftlig prövning i Allmänna reklamationsnämnden(ARN).

Klicka här för att komma till webbshoppen