Sekretesspolicy

Behandling av personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till oss samlas in av Ivann Trading och Consulting AB, och det är Martin Nilsson (Ivann Trading) som är personuppgiftsansvarig. Vi delar dina personuppgifter med Trafikpedagogerna i Lund AB, 556727-7529. Den enda anledningen till att uppgifterna delas med Trafikpedagogerna är att Trafikpedagogerna står för utskick av beställda produkter och kundservice.

Vi lämnar inte vidare några uppgifter till någon utomstående part och uppgifterna sparas på våra servrar.

Samtycke sker i samband med beställning i vår webbshop. Samtycket är giltigt tillsvidare. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke och få dina uppgifter borttagna från vår databas. Detta gör du genom att kontakta oss per telefon, 046-131573 eller genom att skicka ett meddelande med hjälp av vårt kontaktformulär. Klicka här för att komma till kontaktformuläret.  Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud genom vårt kontaktformulär.

Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Kryptering

Vi använder oss av ssl kryptering.

Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft den 25:e juli 2003
så ska besökare på en webbplats informeras om användande av så kallade cookies, samt få möjligheten att förhindra att de används.

En cookie är en liten textfil (oftast mindre än 1kb) som sparas på din dator och lagrar information.
Cookies används bl.a för att förbättra webbplatsen för användaren.

När du är inne och surfar på en webbsida, skickas session cookien
mellan din dator och vår server för att kunna utbyta information.
Bl.a om vad du har lagt i din kundvagn, eller om du är inloggad på vår site.

Vi sparar endast information som behövs för att du skall kunna kunna genomföra köp, använda våra medlemsfunktioner eller för att föra besöksstatistik via session cookies.

Session cookies lagras inte permanent på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Det finns säkerhetsinställningar i de flesta webbläsare som avaktiverar session cookies.
För det mesta kan man även ta bort eventuella cookies som redan har sparats.

Om du väljer att inte acceptera session cookies på vår webbplats,
kommer webbplatsen inte att fungera tillfredställande.