Råd och tips om körprov! Uppkorningsblogg.se

Mina tankar som trafiklärare

Jag har sedan många år tillbaka jobbat som trafiklärare och varit med mina elever på fler körprov än jag ens kan komma ihåg.

Vad jag däremot kommer ihåg var mina egna körprov. Jag har i ett tidigare inlägg berättat att jag blev kuggad på mitt första försök men att jag på mitt andra försök fixade det! Så här i efterhand är jag väldigt glad för att jag blev kuggad vid första försöket. Det lärde mig ett och annat om mina elevers tankar och funderingar inför och efter provet. Jag lärde mig också en bra metod för hur man kan bearbeta nervositet.

Som trafiklärare kan jag bara berätta om mina och mina elever upplevelser i samband med körproven.

Vad tänker en inspektör?

Under den senaste tiden har jag samarbetat med Rune Wåhlin som under många år jobbat som trafikinspektör.

På hans sida uppkorningsblogg.se berättar han om sin vardag som trafikinspektör och funderingar kring jobbet och trafiken. Han ger även körkortstagare många handfasta råd och tips om körprovet.

Nervös inför provet? Minska din nervositet, gör ett besök på Runes sida

Förstår du körkortsteorin när du läser på denna sidan?

Köp tillgång till vårt kompletta teorimaterial!

Endast 99:-
ERbjudande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *