Garanti

Komplett teorimaterial med garanti!

Om du blir underkänd på teoriprovet får du pengarna tillbaka*

ENDAST 99:- i månaden.

Ingen bindningstid

Varukorg

I vårt teorimaterial får du mycket mer än vad du får i ett vanligt teorimaterial

75 lektioner

Med gott om bilder och lättläst text. I lektionerna hittar du allt du behöver kunna för att fixa teoriprovet.

Praktiska körråd

Spar pengar och fixa körningen på egen hand! I Genvägen får du fler körråd än du får någon annanstans! Samma råd som du får på en trafikskola.

Över 1300 övningsfrågor

Våra övningsprov är utformade för att du skall ha största möjliga chans att fixa kunskapsprovet!

Nervositetshanteraren

Verktyg för att hantera nervositeten inför körprovet!

Hur kan vi lämna garanti på vårt teorimaterial?

Jo! Det finns en enkel förklaring. Vi använder Genvägen till körkortet dagligen på vår trafikskola. Vi vet att den fungerar!

*Förutsättningen för att garantin skall gälla är att du har läst och blivit godkänd på samtliga delar innan du genomför provet.

Detta innebär att du måste blivit godkänd på samtliga lektioner och slutprov 1, tom 11 i Genvägen innan du genomfört teoriprovet. Om du vill åberopa garantin måste du skicka ditt personnummer till oss. Därigenom godkänner du att vi får vi får göra en sökning i Trafikverkets databas för att kontrollera ditt provresultat. Vi behöver dessutom dina inloggningsuppgifter till Genvägen för att kontrollera att du blivit godkänd på ovan nämnda delar i Genvägen. Garantin avser endast vårt eget teorimaterial som du får tillgång till som medlem i genvägen för 99:-/mån. Garantin gäller inte om du endast köpt övningsprov.