Fotografering inför teoriprov

Du kommer bli fotograferad på Trafikverket innan du gör ditt teoriprov.

Det kortet kommer sen finnas på ditt körkort i många år framöver. Körkortet kommer du säkert använda som legitimation vid många olika tillfällen. Med andra ord, du kommer att få dras med det kortet ett tag.

Kamera

Ett gott råd!

Snygga gärna till dig lite innan du åker och skall göra teoriprovet. Annars riskerar du att få ångra det många år framöver!

För ett tag sedan blev jag av med min plånbok och mitt körkort. Jag var tvungen att få ett nytt körkort. När jag tog körkortsbilden var jag stressad och var mitt uppe i ett renoveringsprojekt där hemma. Jag var stressad och åkte iväg och tog ett nytt kort utan att bry mig om hur jag såg ut.

Så nu får jag dras med en körkortsbild som ser ut som om den var hämtad ur kriminalregistret…..

Förstår du körkortsteorin när du läser på denna sidan?

Köp tillgång till vårt kompletta teorimaterial!

Endast 99:-
ERbjudande